Hvorfor kontakte en privat praktiserende socialrådgiver ?

Hvorfor kontakte en privat praktiserende socialrådgiver ?

Privat praktiserende socialrådgiver, hvorfor det?

Ja det kan man godt tillade sig at spørge om, da det jo egentlig ikke burde være nødvendigt!

Det er naturligvis ikke alle de mennesker som er eller har været I kontakt med det kommunale system, som har behov for en privat socialrådgiver, og det er jo godt for det viser jo at det offentlige system ind I mellem fungere efter hensigten.

De andre som ikke oplevet et velfungerende system, og som ikke synes de modtager den hjælp de har behov for, kan have rigtig god gavn af at kontakte en privat praktiserende socialrådgiver.

Det kan eksempelvis være mennesker som gennem mange år, er smidt rundt I systemet for at deltage I diverse afklaringer, resourceforløb m.m.

Disse mennesker vil opleve en helt anden hjælp, end det kommunale system kan yde.

Jeg gennemgår sager grundigt

Det er ikke den enkelte privat praktiserende socialrådgiver, som er den besluttende myndighed og vi kan aldrig love, at kommunen laver deres beslutning om – MEN vi kan love at gennemgå den enkelte sag grundigt, og varetage at den eksisterende lovgivning overholdes – hvilket ofte ikke er tilfældet I det kommunale regi.

Derfor er det som det kommunale apparat ser ud I dag – en god ide at bruge en privat praktiserende socialrådgiver. Det koster godt nok lidt at benytte en privat – men disse penge skulle gerne være givet godt ud I den sidste ende.

About the Author

Jesta Krüger author