Hvem er jeg?

Familyview – tidlig og hurtig indsats for børn, unge og familier.

Familyview er en virksomhed, som primært henvender sig til kommunernes børn, unge og familieafdelinger.Virksomheden består af mig som socialrådgiver med meget bred erfaring (32 år) inden for mit speciale af børn, unge og familier. Jeg er ikke ansat af andre end mig selv, så derfor vil prisniveauet afspejle selve ydelsen og ikke aflønning til et bureau! Derfor har jeg konkurrence dygtige priser, som sagtens kan matche mine konkurrenter.

Derudover har jeg arbejdet flere år gennem allerede eksisterende konsulent-bureauer, og er derfor bevidste om, hvordan man bedst muligt driver denne form for virksomhed.

Vi tilbyder

  • Hurtigt overblik i en sag
  • Effektivitet
  • Sagsgennemgang
  • Sagsoprydning
  • § 50 – børnefaglig undersøgelse
  • Handleplaner
  • Opfølgninger
  • Indstillinger

Hvorfor vælge mig?

Kommuner og socialrådgivere er ofte under et stort pres, både i forhold til sagsmængder, indhold samt evt. politisk pres.
Det kan være vanskeligt at holde fokus og overblik i pressede situationer. Der kan være langtidssygemeldinger af den ene eller anden årsag, og arbejdet bliver således ikke udført. Derfor kan I, ved at vælge Familyview, være sikker på hurtigt og effektiv arbejdsindsats, som hurtigt får styr på jeres sager.

Pris 400,- DKK /time inkl. kørsel

Kontakt mig allerede nu på telefon 31231593.
Eller via mail kontakt@familyview.dk
CVR nr.: 25635892

Denne side er udviklet af Kristoffer, som også står bag Fremtiden-er-elektrisk, der sælger opladerbokse til sommerhuse.